Παράπονο δεν έχουμε, μπορεί κάποιες από τις αγαπημένες μας σειρές του Netflix να κόπηκαν άδοξα, όμως το δίκτυο έχει προγραμματίσει τουλάχιστον 700 νέες σειρές και ταινίες για το 2018. Δεν μπορεί, κάπου θα τα πιάσουν τα γούστα σου – εμείς πάλι είμαστε ΟΚ με τις sci-fi παραγωγές του, και τώρα άλλη μία ήρθε να προστεθεί στη λίστα μας: το “The Titan” με τον δε-θα-σταματησω-να-μεταμορφωνομαι Sam Worthington (το μπλε Avatar, ντε)

Βρισκόμαστε λοιπόν στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, τα πυρηνικά έχουν κάνει τη Γη ένα απέραντο wasteland και σύντομα ο μισός πληθυσμός της θα πεθάνει από ασιτία. Η μετακόμιση στο διάστημα είναι η μόνη λύση, αλλά ο υποψήφιος πλανήτης, ο Τιτάνας, δεν έχει και το πλέον φιλόξενο για τους ανθρώπους περιβάλλον

“Κανένα πρόβλημα”, απαντούν οι επιστήμονες των top secret πειραματικών projects του στρατού. “Θα μπουστάρουμε λίγο τη γενετική και θα “εξελίξουμε” έναν επίλεκτο πιλότο ώστε να αντέξει τη ζωή στον πλανήτη του Κρόνου. Αν όλα πάνε καλά, θα μεταλλάξουμε κι άλλους και θα τους στείλουμε στο καλό ώστε να διασωθεί το είδος μας”

Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις: ο ήρωάς μας στην αρχή νιώθει φίνα με τις καινούριες του ικανότητες, αλλά στη συνέχεια το πράγμα στραβώνει. Λίγο τα λέπια, λίγο τα νευράκια, λίγο η υπερφυσική του δύναμη, καταλήγει να αποτελεί απειλή για τον εαυτό του, την οικογένειά του και τελικά για την ανθρωπότητα. They created a monster, κι άντε τώρα να το μαζέψεις. Πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, trailer εδώ:

Close