Το Instagram μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά τελικά: τα περισσότερα food trends των τελευταίων χρόνων είναι σαν να δημιουργήθηκαν μόνο για εφέ, δίνοντας λιγότερη σημασία στη γεύση. Πάρε για παράδειγμα το παγωτο-σούσι, το διαφανή καφέ ή τα διαγαλαξιακά εκλεράκια – ό,τι να ναι δηλαδή. Τουλάχιστον όμως αυτά σε δελέαζαν να τα δοκιμάσεις, σε αντίθεση με το μαύρο και γκαγκανιασμένο vegan κρουασάν που έσκασε μύτη σε ιταλική αλυσίδα του Λονδίνου:Υπεύθυνοι για το δύστυχο αυτό κομμάτι ζύμης είναι οι μάγειρες του Coco Di Mama, οι οποίοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τρόφιμο – διαμάντι που βοηθά στην αποτοξίνωση εξαιτίας του treatment ενεργού άνθρακα που έχει πάθει. Healthy eating δηλαδή, αλλά οι netizens δεν το πήραν και πολύ καλά:   Τς τς τς άξεστοι, δεν έχετε ιδέα τι χάνετε. By far το καλύτερο σχόλιο όμως ήταν αυτό:

Close