Κάποιες εβδομάδες πίσω, μάθαμε ότι ο James Franco ξαναζωντανεύει το “The Room” – a.k.a. την (καλύτερη) χειρότερη ταινία που γυρίστηκε ποτέ – στο πολυαναμενόμενο The Disaster Artist. Η εταιρεία παραγωγής A24 που βρίσκεται πίσω από το project δεν το πίστευε όταν, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το επίσημο δικό της trailer, έπεσε πάνω σε ένα απίστευτο fan video που έβαλε το κανονικό teaser στη θεσούλα του:

Ο 14χρονος Jack Nash έφτιαξε από το τίποτα μια stop-motion εκδοχή του trailer με Lego που μάλιστα μοιάζουν απίστευτα στους πραγματικούς ηθοποιούς. Και πώς τα κατάφερε σε μόλις 10 ώρες; Ο πιτσιρικάς έχει πάθος με τον κινηματογράφο αλλά και δικό του κανάλι στο  YouTube εδώ και 3 χρόνια οπότε δεν είναι και άσχετος με το αντικείμενο

Μάλιστα είδε το “The Room” με κάτι φίλους του πριν από μόλις 6 μήνες (#parentinggoals), πέθανε στο γέλιο και το λάτρεψε τόσο που συνιστά σε όλα τα film junkies να το βάλουν στη λίστα με τα must-see αριστουργήματα. Το κλιπάκι του είναι τόσο cult όσο και η ιστορία της ταινίας:

Close