Μαζεύεστε και παίζεται Pro Evolution και βαφτίζεστε gamers, τς τς τς. Αν δεν έχεις βουτήξει στον αστείο αλλά ακραία περίεργο κόσμο του “Push Me Pull You“, δεν ξέρεις τι σημαίνει ομαδικό παιχνίδι. Δεν έχουμε ιδέα ποιος το σκέφτηκε, ούτε το γιατί δεν άφησε αυτή την ιδέα να θαφτεί στο υποσυνείδητό του αλλά αποφάσισε να την υλοποιήσει κιόλας! Αν θυμάσαι το Catdog, πρόκειται για την πιο αηδιαστική ανθρώπινη εκδοχή του: ζευγάρια από ανθρώπινα σκουλήκια με 2 κεφάλια και κοινό bootie  στριφογυρίζουν σχεδόν εκτός ελέγχου προσπαθώντας να πιάσουν μια μπάλα

Ναι λοιπόν, λουκάνικα με ανθρώπινα κεφάλια: εσύ και ο συμπαίκτης σου είστε ενωμένοι στη μέση και ελέγχετε από μια άκρη του πλάσματος, παίζοντας κάτι που οι ίδιοι οι δημιουργοί περιγράφουν ως “…παιχνίδι soccer με τα εντόσθιά σου”…!

Με κάθε κίνηση να επηρεάζει και εσένα και το συμπαίκτη σου (μαζί με τις απαραίτητες κραυγές), το PMPY συνδυάζει τα καλύτερα σημεία των multiplayer παιχνιδιών με τα χειρότερα μέρη του τελευταίου σου χωρισμού 😛 . Μάζεψε το παρεάκι και ξεσαλώστε, γιατί δε θα μπορείς να σταματήσεις να παίζεις:

Close