Η Microsoft έκανε και την επίσημη παρουσίαση του νέου Surface, του laptop που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις και sleek design. Λεπτό, ελαφρύ, με μπαταρία που κρατά ολόκληρη ημέρα, εντυπωσιακή οθόνη και – λένε – τα καλύτερα στοιχεία των Windows 10 S, με αξιόλογα tech specs

Microsoft Surface Laptop0102 tech specs  και απόδοση είναι τα δυνατά του σημεία: ζυγίζει μόλις 1.25 kgs ενώ το μεγαλύτερο σημείο του έχει πάχος λιγότερο από 1.5 cm. Η εντυπωσιακή 13.5”οθόνη PixelSense των 3.4M pixels  είναι ντυμένη με Gorilla Glass 3, και είναι η πιο λεπτή που φοριέται αυτή τη στιγμή σε laptop. Bonus: η μπαταρία του Surface διαρκεί περίπου 14 ώρες , δηλαδή 4 φορές περισσότερο από την αντίστοιχη του MacBook Pro 13”

Και on top σε αυτά το Surface, που βγαίνει σε 4 σούπερ χρώματα, έρχεται πακετάκι με έναν επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς και πληκτρολόγιο καλυμμένο με βελούδινο υλικό Alcantara από μικρο-ίνες. Το αμερικάνικο store της Microsoft δέχεται ήδη προ-παραγγελίες καθώς η επίσημη διάθεσή του θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου – με τιμή από $999. Τσέκαρέ το εδώ:

 

Close