Η ιεροσυλία συνεχίζεται στο όνομα της μόδας: δεν μπορούμε να αφήσουμε μια λιχουδιά όπως είναι δηλαδή, πρέπει να της αλλάξουμε τα φώτα για να trendάρουμε. Ok, σταματάμε τη γκρίνια και μοιραζόμαστε μαζί σου τις… δημιουργίες του νεοϋορκέζικου παγωτάδικου Gelarto, που είχε την ιδέα να συνδυάσει την ιαπωνική μαστοριά του sushi με την ιταλική τέχνη του gelato:gelarto-ny-ice-cream-sushi-0246 γεύσεις (ανάμεσα στις οποίες ευτυχώς δεν υπάρχουν το ψάρι και τα φύκια αλλά τα chocolate chips, μέντα, βύσσινο, μάνγκο και καραμέλα) σερβίρονται σε μορφή frozen sushi και τρώγονται είτε με το χέρι είτε με chopsticks για τους πιο τολμηρούς – και γρήγορους, γιατί λιώνει το άτιμο. Εμάς μας ικανοποιεί απόλυτα το cult Τόνγκο με τη χαμογελαστή μπανάνα, αν όμως ψάχνεις κάτι ξεχωριστό εδώ είσαι:

A post shared by Gelarto NYC (@gelartonyc) on

A post shared by Gelarto NYC (@gelartonyc) on

A post shared by Gelarto NYC (@gelartonyc) on

A post shared by Gelarto NYC (@gelartonyc) on

Close