ΝΑΙ! Πριν λίγες μέρες έσκασε το φρέσκο trailer του Deadpool 2 – μετά από δύο teaser (ένα όπου ο Merc with a mouth έπαθε Bob Ross και ένα όπου μας γνώρισε τον Cable) ήρθε η ώρα για περισσότερη δράση, hints για την πλοκή και νέα πρόσωπα στην παρέα. Για τη σπάνια περίπτωση που δεν το πέτυχες ήδη κάπου online, τσέκαρε:

ΟΚ, πάμε τώρα στο ζουμί:

1. Χμμ, μάλλον ο Cable δεν είναι ο villain της ταινίας 

Από τα πρώτα teasers, μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ο Deadpool έχει να αντιμετωπίσει έναν αδίστακτο δολοφόνο, τον Cable, που κάποιον κυνηγά με άσχημες προθέσεις. Τώρα όμως που βλέπουμε τους δυο τους να το ΣΥΖΗΤΑΝΕ, με τον Cable να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει στον Wade γιατί ταξίδεψε στο χρόνο και ότι ψάχνει “the kid” αντί να τον αποτελειώσει, έχουμε δεύτερες σκέψεις για το ποιος είναι ο πραγματικός “κακός” της ταινίας

2. Η X-Force θα έχει άλλο ένα μέλος – έκπληξη

Deadpool-2Ξέραμε ήδη ότι ο Terry Crews θα είναι μέλος της X-Force ως Bedlam, όμως τα τσακάλια οι fans εντόπισαν και τον Bill Skarsgård, γνωστό μας από το ρόλο του Pennywise στο “ΙT”. Δεν ξέρουμε ακόμη σε ποιο ρόλο, αλλά μέχρι τώρα κερδίζει στα σημεία για το χαρακτήρα του Rictor.

3. Ο Deadpool επιστρέφει στην έπαυλη του Xavier


Ο Colossus φημολογείται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Deadpool 2 – χωρίς να ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες προς το παρόν. Ίσως απλά να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην X-Force του Wade και το σύμπαν των X-Men. Σημασία έχει ότι ο Deadpool πάει μια βόλτα από την έπαυλη του Prof. Xavier και τον αφήνουν να μπει και μέσα 😛 Τα δίνουμε όλα για κωμική εμφάνιση – αστραπή του Sir Patrick Stewart

4. Μας teaseάρει με… εναλλακτικές εμφανίσεις


Μια η γκρίζα στολή από τις μέρες του Wade στην X-Force…


…μετά η κίτρινη φορεσιά με το “Χ” από την εποχή που υπηρέτησε στους X-Men 😉


…και καπάκι το αποκορύφωμα: ο Deadpool τα σπάει σε ένα strip club φορώντας γόβες στιλέτο. ΟΚ, ρισπέκτ στον double που κατάφερε να κάνει το flip στον αέρα και να προσγειωθεί με ασφάλεια. Ουφ!

5. …και με άφθονα inside jokes

Από αναφορές και αυτοσαρκαστικά αστεία, άλλο τίποτα! Ξεκινώντας με την πρώτη σκηνή όπου ο Deadpool τρέχει φωνάζοντας “Start the car! Start the car!” στον οδηγό του Dopinder που τραγουδά αφηρημένος, όπως ακριβώς έκανε ο Indiana Jones στο Raiders of the Lost Ark, ουρλιάζοντας “Start the engine!” στον Jock που ψάρευε αμέριμνος

Το δεύτερο wink-wink πηγαίνει στον Superman: όταν ο Wade επιστρέφει στη Vanessa, της εξηγεί ότι άργησε γιατί “…I was rounding up all the gluten in the world and launching it into space where it can’t not hurt us again”. Αν δε σου έρχεται αμέσως, κλείνει το μάτι στο Superman IV: The Quest For Peace όπου ο Man of Steel έκανε ακριβώς το ίδιο αλλά με πυρηνικές κεφαλές. Πώς αλλάζουν οι απειλές προς την ανθρωπότητα…!


Τελευταία και καλύτερη, όταν ο Wade εξηγεί στον Dopinder μερικές από τις κοσμοθεωρίες του, καταλήγοντας στο εξής απόφθεγμα:

“Doing the right thing is messy. But if you want to fight for what’s right, sometimes… you have to fight dirty. And that is why Sisterhood of the Traveling Pants is pure pornography.”

Ίσως στο πλαίσιο της ταινίας να έχει κάποιο έξτρα νόημα, αλλιώς απλά ο Ryan Reynolds βρήκε άλλη μια ευκαιρία να τρολλάρει τη σύντροφό του Blake Lively. Δεν έχει σταματημό, on & off screen. Ανυπομονούμε!

Close