Εννοείται σπόιλερς, όχι σοβαρά από αυτά που θα σου χαλάσουν τη φάση αν δεν έχεις δει ακόμη το Deadpool 2 αλλά όπως και να έχει το κατιτίς θα το διαβάσεις εδώ. Οπότε ή συνεχίζεις με δική σου ευθύνη ή φεύγεις τρέχοντας:

Ακόμη εδώ; Τέλεια! Πάμε λοιπόν: σε περίπτωση που προστάτευσες αποτελεσματικά το social media feed σου την τελευταία εβδομάδα, δε θα έχεις ακούσει για την flash εμφάνιση όχι μόνο ενός αλλά δυο A-listers του Hollywood. Πρώτος που εντοπίσαμε, ήταν ο The Vanisher. Ναι, ο αόρατος τύπος που “είδαμε” μέσα στο αεροπλάνο:

…στην sky-diving πτώση που δεν πήγε και τόσο καλά:

…διάολε, μέχρι και στο poster ήταν ο τύπος!

Ο Αόρατος Άνθρωπος έπαιξε ελάχιστα μέχρι να βρει άδοξο τέλος, αφού η πτήση του με το αλεξίπτωτο ολοκληρώθηκε πάνω σε καλώδια ηλεκτρισμού. Τότε και μόνο για μια στιγμή, αποκαλύφθηκε ο ηθοποιός που… ενσάρκωσε το σημαντικό αυτό ρόλο:

Yeap, μπορεί να μην πήρε το ρόλο του Cable όπως συζητούσε πριν καιρό με την παραγωγή, βρήκε όμως τρόπο να χωθεί στο sequel του Merc with a Mouth. Ο ατζέντης του φρίκαρε λίγο βέβαια, αφού ο Brad δέχθηκε να κάνει το cameo του με αμοιβή μόνο ένα καφεδάκι – αρκεί να του το έφερνε από τα Starbucks ο ίδιος ο Ryan Reynolds. Ε ναι, το έκανε βέβαια! Από την άλλη όμως, δεν ξέρουμε τι ζήτησε ο επόμενος super-star για να εμφανιστεί σε μια σκηνή, αλλά με το κράξιμο που τρώει τα τελευταία χρόνια μπορεί να το έκανε και εντελώς δωρεάν. Ποιος; Αυτός:

Δύσκολο να τον πρόσεξες με όλο αυτό το makeup, τα κουστούμια και την αλλαγμένη προφορά. Θυμάσαι όμως τη σκηνή τύπου Terminator όπου ο Cable επιστρέφει στο παρόν από το μέλλον και σκάει πάνω σε 2 τύπους που συζητούν τα υπέρ και τα κατά του χαρτιού υγείας και τους ρωτά σε ποια χρονιά βρίσκεται; Ε, εκεί ήταν και ο Matt ο Damon, για τον οποίο είναι η 2η τέτοια εμφάνιση σε ταινία της Marvel, μετά το πέρασμα από το Thor: Ragnarok, στο οποίο έπαιζε τον Loki σε θεατρική παράσταση 😛

Καλές οι διασημότητες, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, ο θεούλης της ταινίας παραμένει ο Peter:

The End.

Close