Αχ αυτοί οι YouTubers…θα κάνουν τα πάντα για να αυξήσουν τους subscribers στα κανάλια τους. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί επίδοξοι vloggers εκεί έξω, που είναι δύσκολο να κρατήσει κανείς λογαριασμό για το τι παίζει online. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε 3+1 τύπους που το τερμάτισαν με τα challenges που ανέλαβαν για χάρη του κοινού τους, περνώντας ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ χαμένες ώρες από τη ζωή τους για να δουν τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού μπροστά από την οθόνηΓια πάμε:

1) Ο τύπος που scrollαρε στην τελευταία σειρά ενός Excelόφυλλου, κρατώντας πατημένο το βελάκι του keyboard

Το κλασσικό φύλλο Excel έχει 1.048.576 σειρές. Και ενώ υπάρχουν shortcuts τύπου Ctrl+down, ο Hunter Hobbs αποφάσισε να το κάνει χειροκίνητα, περνώντας περισσότερες από 9 ώρες με το δάχτυλο κολλημένο στο πληκτρολόγιό του. Bravo…

2) Ο τύπος που χτύπησε παγκόσμιο ρεκόρ κλικάροντας το ποντίκι του 1.000.000 φορές

Γιατί; Γιατί έτσι. Αν θέλεις κι εσύ να χάσεις 17 ώρες και 32 λεπτά από τη ζωή σου, κύριος Tocen σε real time εδώ:

3) Ο τύπος που αποδέχτηκε την πρόκληση του QWOP

Αν δεν ξέρεις το running simulator γνωστό και ως “QWOP” (από τα 4 πλήκτρα του keyboard με τα οποία χειρίζεσαι το δρομέα), έχεις κατορθώσει να διαφυλάξεις την ψυχική σου υγεία. Ο Mike Boyd παραλίγο να λυγίσει στην προσπάθειά του να τρέξει 100μ , όμως τελικά τα κατάφερε μετά από πολλές τούμπες και με αμέριστο support από ενεργειακά ποτά:

+ Bonus: o τύπος που τους έβαλε τα γυαλιά

1.000 εικόνες & μόνο μερικές ώρες δουλειάς για μια εξαιρετική Stop-motion εκδοχή του Super Mario στο Excel:

Close